Нове покоління двопроменевих активних сповіщувачів

квітень 23, 2024
TAKEX PB-60TX

TAKEX PB-60TX

Компанія TAKEX переосмислила дизайн і конструкцію двопроменевих сповіщувачів на базі активної інфрачервоної технології, оголосивши про вихід моделі PB-60TX. Цей сенсор, представлений в оновленому компактному і естетичному корпусі, що легко впишеться в екстер’єр об’єктів з сучасною стильною естетикою, відрізняється кількома особливостями, що виокремлюють його з ряду конкуруючих продуктів:

Спрощене налаштування Вирівнювання АІЧ-сповіщувачів, оснащених стандартним оптичним видошукачем, може бути нелегкою задачею, особливо під час інсталяції при несприятливих погодних умовах. В PB-60TX інкорпоровано покращений видошукач, аналогічний флагманській серій чотирипроменевих сповіщувачів TAKEX PXB, що робить процес візуального налаштування більш простим і точним.

TAKEX PB-60TX

Крім того, модель включає зумер, що успішно застосовується в рефлексійних датчиках PR-30BE на базі технології Time-of-Flight. Частота звукових сигналів зумеру змінюється відповідно до точності вирівнювання передавача та приймача, забезпечуючи оптимальне налаштування без додаткових інструментів.

Вихід реального часу

Згідно технічної документації PB-60TX оснащено виходом реального часу, однак що це означає і який з нього ефект для різноманітних інсталяцій? Стандартні тривожні виходи будь-яких АІЧ-сповіщувачів потребують часового вікна приблизно у 2 секунди для відновлення після попереднього спрацювання. В той же час вихід реального часу працює практично з нульовою затримкою, що робить модель ідеальною для використання, наприклад, у застосунках підрахунку відвідувачів.

TAKEX PB-60TX

Гнучке налаштування дистанції

PB-60TX має окремі налаштування для дистанцій 30м і 60м, забезпечуючи гнучкість проектування та інсталяції. Це як мати два сповіщувачі в одному корпусі – простий та універсальний підхід.

Знижене енергоспоживання

PB-60TX є на 53% більш енергоефективним у порівнянні з популярними попередниками серії TAKEX PB-TE та продуктами сторонніх виробників. Більше того, розширений діапазон робочої напруги у 10-28VDC дозволяє організувати надійне резервне живлення на базі літій-іон-фосфатних батарей. Нижня робоча межа у 10В означає, що сповіщувач буде працювати приблизно в два рази довше від одного батарейного блоку у випадку відмови основної лінії, ніж будь-який з аналогів.

Підвищений рейтинг IP

Нова конструкція дозволила збільшити рейтинг пило/вологозахисту до IP55, включаючи навіть точки підключення кабелю. Ці отвори оснащені спеціальними герметичними втулками для попередження проникнення комах з можливістю оптимізації під будь-який розмір кабелю.

TAKEX PB-60TX

І це лише частина інновацій.
Подвійна модуляція для надійного захисту від контрового світла, чотири частотні канали, діапазон вирівнювання ±95° по горизонталі та ±10° по вертикалі, конструкція з можливістю відводу крапель дощу та снігу, опціональний захист від посадки птахів роблять PB-60TX безумовно одним з найбільш технологічних продуктів у своєму сегменті.

TAKEX PB-60TX

 

 

Контакти