Продукт тижня: CIAS ERMO 482X PRO

червень 6, 2023

ERMO 482X PRO – це флагманський мікрохвильовий детектор італійської компанії CIAS, ідеальний для захисту об’єктів критичної інфраструктури: атомних електростанцій, виправних установ, військових баз, нафтохімічних підприємств тощо. Модель призначено для захисту відкритих ділянок довжиною 50, 80, 120, 200, 250 та 500м.

ОСОБЛИВОСТІ МОДЕЛІ

Цифровий аналіз сигналу
з використанням FUZZY LOGIC – FBM

ERMO 482X PRO контролює вхідний сигнал, порівнюючи його з поведінковими моделями на базі алгоритмів Fuzzy Logic (Fuzzy Behavior Models – FBM) для визначення чи він був згенерований реальним порушником, чи іншим фактором. Розмір, форма цілі та рейтинг зміни сигналу постійно вимірюються та співвідносяться з типовими попередньо записаними патернами.
Сенсор в змозі надійно виявляти порушника, що переміщається кроком, бігом, перекатом. Кожна тривожна подія чи значна зміна прийнятого сигналу заноситься в RAM-пам’ять, забезпечується міткою дати/часу та може бути проаналізована оператором в реальному часі чи під час розбору інцидентів.

Технологія дискримінації бічних цілей – F.S.T.D.
Для захисту довгих дистанцій (понад 50м) використання параболічної антени надає більш чистий сигнал у порівнянні з пристроями із еліптичними чи планарними антенами.
У деяких ситуаціях, коли присутня постійна інтерференція у бічному сегменті поля (полотно загорожі, що вільно рухається у МХ-промені; рослинність, яка з’являється в зоні детекції, чи інші рухи паралельно до осі детектора), є можливість активувати функцію FSTD у програмному забезпеченні. З її допомогою можна окремо регулювати чутливість лише в бічній зоні, чи навіть взагалі ігнорувати всі сигнали, що надходять з неї.
В такому разі стає можливим створення променю, що фізично є стандартним, проте забезпечує еліптичну зону різної форми в залежності від налаштувань FSTD. При цьому зберігається чистота сигналу, характерна саме для параболічної, а не еліптичної антени.

Динамічний цифровий антимаскінг
Шістнадцять модуляційних каналів з мікропроцесорним контролем та динамічний аналіз абсолютних значень отриманого сигналу, виявленого під час установки сповіщувача, забезпечують надійну детекцію потенційної відмови мікрохвильових компонентів та будь-яких спроб маскування.

Установка і налаштування
В новій електронній схемі ERMO 482Х PRO інкорпоровано аудіовізуальну систему, що значно спрощує процес вирівнювання та налаштування бар’єру.
Крім того, доступна функція тестування, за допомогою якої можна встановити фізичні розміри мікрохвильового поля.
На додаток, пристрій не потребує сезонних підлаштувань, а це зводить процедури обслуговування до мінімуму.

Варіації моделі

Full IP – установка опціонального IP-модулю IPDOORWAY-S перетворю сповіщувач на повністю мережевий пристрій. Серед переваг такого підключення: а) живлення по мережі PoE (IEEE802.3at); б) можливість віддаленого доступу для перевірки журналів подій та налаштування; в) протокольна високорівнева інтеграція в комплекси збору та обробки інформації; г) збільшення інформативності детектора: окрім стандартних подій «Тривога», «Тампер» та «Відмова», доступні додаткові «Порогова температура», «Саботаж (Антимаскінг)», «Попередня тривога», «Off-line»

Mobile – мікрохвильова технологія детекції якнайкраще підходить для створення портативних комплексів захисту периметру для швидкого розгортання. Українська мобільна система Frontier на базі сповіщувачів ERMO 482X PRO забезпечує: інсталяцію тимчасової системи охорони ділянок 200м х 200м протягом лише 10 хвилин; автономну роботу протягом 4 діб; радіозв’язок сповіщувачів з контрольною централлю на відстані до 1км; компактність і зручність транспортування за рахунок використання спеціальних полікарбонатних кейсів

Explosion-Proof – використання вибухобезпечних корпусів із радіопрозорими передніми панелями дозволяє встановлювати сповіщувачі серії ERMO 482X PRO в категорійних зонах на об’єктах нафтогазової і хімічної промисловості. Така варіація детектору має маркування захисту Eexd IIC T6 – CESI D 85.064 та розрахована на роботу на ділянках довжиною 60м і 100м.

Офіційним дистриб’ютором всієї номенклатури продукції CIAS в Україні є ТОВ «Фортісек».

 

Контакти