Продукт тижня: Лінійка відеокамер Avigilon H6SL

червень 13, 2023

H6SL

H6SL

Універсальність поєднується з високою продуктивністю в новій лінійці відеокамер з аналітикою Avigilon H6SL. Камери доступні у циліндричному та купольному форм-факторі та оптимально підходять практично для будь-яких вуличних чи внутрішніх застосунків в сферах освіти, роздрібної торгівлі, HoReCa з метою захисту людей і майна. Камери комплектуються алгоритмами аналітики наступного покоління для проактивної детекції критичних подій та підвищення ситуаційної обізнаності операторів. Навіть у складних умовах освітлення, камери H6SL здатні забезпечити чітке і якісне зображення.

Що нового?

ПОКРАЩЕНА ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ

Розширений апаратний динамічний діапазон до 126dB-130dB (в залежності від моделі)
Оновлені процесор та матриця, збільшена у порівнянні з попередніми моделями світлочутливість
Висока деталізація з розподільчою здатністю до 5Мп та об’єктивами з фокусною відстанню 10,9-29мм (в залежності від моделі)
Вперше на моделях бюджетного класу вбудована адаптивна ІЧ-підсвітка з дальністю до 70м
Еволюція алгоритмів придушення шумів та стискання відео

ВБУДОВАНА ВІДЕОАНАЛІТИКА

H6SL

Відтепер камери серії SL оснащуються повноцінними аналітичними функціями, серед яких:

  • класифікація об’єктів (людина/транспортний засіб);
  • підтримка підкласів (легкові авто, вантажівки, автобуси, мотоцикли і велосипеди);
  • детекція незвичайного руху в кадрі (технологія UMD);
  • сценарії відеоаналітики (перетин лінії, вторгнення в зону, перебування в зоні і т.д.).

H6SL

ОНОВЛЕНИЙ НАБІР АКСЕСУАРІВ

Новий піддашок H6SL-DO-SHLD1 для вуличних купольних камер дозволяє захистити пристрій від дощу, снігу та прямого потрапляння сонячних променів, а також запобігає надмірному освітленню сцени відеонагляду.

Вбудована в камери циліндричного форм-фактору розподільча коробка забезпечує спрощений монтаж та значну економію коштів

Опціональний мікрофон ACMICR-1001 для внутрішніх купольних камер слугує для моніторингу не тільки відеоряду, а й акустичної обстановки на об’єкті

Попереднє налаштування безпосередньо в заводській упаковці – завдяки вбудованому віконцю з доступом до Ethernet-порту пристрою

КОРПУСИ ТА ФІЗИЧНИЙ ЗАХИСТ

Камери традиційно доступні в купольному (для накладного, заглибленого або підвісного монтажу на кронштейні) форм-факторі з опціями інсталяції на вулиці та в приміщенні, а також в класичному циліндричному корпусі. Всі вуличні пристрої лінійки захищені згідно вимог IP66/IP67/NEMA Type 4X та IK10.

КРИПТОГРАФІЯ ТА СУМІСНІСТЬ

Камери відповідають найбільш суворим критеріям криптографічного захисту, включаючи шифрування FIPS за допомогою апаратного чіпу TPM FIPS 140-2 Level 3 (потребує опціональної ліцензії CAM-FIPS). Крім того, в H6SL реалізована підтримка протоколу Secure Boot, що забезпечує перевірку електронного цифрового підпису з використанням асиметричної криптографії відносно ключів, що зберігаються у відповідному сховищі системи. До того ж, камери H6SL повністю сумісні зі специфікацією ONVIF Profile M для взаємної інтеграції зі сторонніми аналітичними застосунками.

ОФІЦІЙНИМ ДИСТРИБ’ЮТОРОМ ВСІЄЇ НОМЕНКЛАТУРИ ПРОДУКЦІЇ AVIGILON В УКРАЇНІ Є ТОВ «ФОРТІСЕК».

 

Контакти